VIII Torneig Padel La Ginesta

Aquest curs torna el tradicional torneig de pàdel La Ginesta 🎾per a pares i mares d'alumnes de l'escola. Serà la vuitena edició d'aquest torneig de confraternització i esport. 





Es celebrarà el proper Dissabte 25 de Novembre de 16:00h a 21:00h. Aquesta edició tornen a Gavà. Jugarem al Indoor Pàdel Indoor Gavà, en Avda de Bertran i Güell, 21.

Les inscripcions s'han de fer a secretaria de l'escola de forma presencial. El cost és de 17€ per persona. No importa si no tens parella o el nivell de joc, l'organització del torneig s'encarrega de fer les parelles per cada partit, perquè es va canviant dins dels equips que es fan pel torneig. El més important es poder compartir una jornada esportiva i conèixer a mares/pares d'altres cursos de l'escola fora de l'horari escolar. 

Important: Per tal de poder organitzar el torneig (equips, partits, reserva pistes, ...), la data límit per fer la inscripció es fins el 10 de Novembre.

Aprofitem per agrair als patrocinadors del torneig per la seva col·laboració. Gràcies a ells, al final del torneig es farà l'esperat i intrigant sorteig entre tots el participants de productes i serveis dels patrocinadors 🎯🎲😃

Us esperem el Dissabte 25 de Novembre, animeu-vos a participar!

AFA La Ginesta,








Patrocinadors del torneig:


Comentaris